sâmbătă, 19 aprilie 2008

Regasindu-ma in cuvintele altora...

...cred ca exista lucruri ce ne pot face fericiti in fiecare zi, fara sa conteze daca ploua sau daca este soare...exista cineva ce ne poate face sa ne simtim fericiti. Exista persoane la care tinem cu adevarat si de care, fara sa ne dam seama, ne atasam din ce in ce mai mult. Uneori gresim facand asta, dar inimile noastre sunt mai puternice decat putem noi cred...sunt facute pt a indura suferintele pe care unii ni le provoaca si pt a primi toata afectiunea si grija celor care ne iubesc. Fara sa realizam viata poate fi o calatorie....putem calatori uneori absenti, alteori atenti la peisaj...dar mereu mergem, mereu inaintam.
Alaturi de noi avem persoane care ne iubesc cu adevarat si care accepta sa ne insoteasca in lunga calatorie pe care o avem de parcurs..uneori putem fi raniti de acea persoana care pana in momentul de fata era ingerul nostru...chiar daca ne doare continuam sa iubim si sa speram ca poate intr-o zi va fi mai bine.
Alteori pierdem persoanele iubite, dar fara sa realizam incercam sa nu ne dezlipim din bratele lor si sa mergem mai departe pe drumul care si l-au ales...astfel suferim mai mult ca oricand.....
Iubirea este cea care uneori ne face sa nu vedem acea persoana care ne-ar putea oferi pace, acel sentiment de incredere si sinceritate, persoana care ne iubeste, dar pe care o respingem fara sa vrem, iubind pe cine nu trebuie.
Trebuie sa incepem sa invatam ca sunt lucruri pe care nu le putem avea, si sunt persoane care nu se pot schimba, iar in aceste cazuri timpul nu poate rezolva nimic. Asa ca incercati sa nu inchideti usa celor care vor sa daruiasca tot ce au mai bun....acei oameni trebuie pretuiti si pastrati acolo,in suflet si in viata noastra....sunt oamenii care ne iubesc si probabil ca... ne vor iubi mereu...

Am visat...

...ca am ajuns la calculator dimineata si erau doua mesaje de la tine...
...unul in care imi spuneai ca "Imi e dor de tine"...
...altul in care imi spuneai ca "Am momente cand ma gandesc numai la tine. Ce mi se intampla?"

...dulce, desi nu am vazut chipul tau...

"sunt momente in viata cand iti este atat de dor de cineva, incat iti vine sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi cu adevarat..."

sa ai o zi la fel ca visul meu!