marți, 20 octombrie 2009

Cateodata...

...ma gandesc cat de mult cunosc ceea ce simti pentru mine si cat este doar dorinta mea sa simti mai mult decat ceea ce e cu adevarat?

Azi m-am gandit la tine in cateva momente distincte:
-cand mi-ai zis ca ai veni si tu la petrecerea de dupa program. Dintr-o data as fi vrut cu adevarat sa fii langa mine, sa te prezint, sa am emotii cu privire la ceea ce cred ele si ce simt eu ca esti pentru mine, la privirile pe care le-am fi schimbat peste masa. Din pacate, imposibil, cel putin acum.
-cand, in drum spre restaurant, imbracat prea frumos (in linia obisnuita, dar azi mai sobru), privirile mi s-au intersectat cu o tanara de varsta noastra, ea a zambit si a insistat cu privirea asupra mea. Nu stiu de ce m-am gandit la tine si in urmatorul fel: ca nu as vrea sa ma pierzi, ca as vrea sa iti ofer tie dragostea mea.
Ca, pentru prima data dupa mult timp, simt ca incep sa nu fiu un oarecare. Sentiment care mi-a fost intarit cateva ore mai tarziu, cand ma intorceam spre masina si acelasi lucru s-a intamplat, dar cu alta persoana.
Nu stiu exact ce vreau sa spun. Doar ca e o temere care m-a apasat in seara asta si gandurile care au zburat spre tine. Sau poate nu o temere, ci inca o sansa.
As vrea sa fii tu cea care ma iubeste in fiecare zi.