marți, 29 aprilie 2008

Nu am nici eu cuvinte...

probabil acest blog il voi mai citi doar eu...sau alti rataciti prin internet...va deveni doar un loc de insemnari personale...poate in timp il vei citi...poate in timp totul se va estompa asa cum doresti...azi doar plang...



am multe cuvinte sa iti spun...ca nu te urasc deloc, ca nu esti deloc vinovata pentru ce se intampla...
...ca nu ai avut niciodata rabdare sa ma asculti ce vreau...ca nu ti-am cerut niciodata mai mult decat ce stabilisem amandoi...ca ma visez inca peste 10 ani in bratele tale...ca inca visez la noaptea perfecta, singur cu tine stand doar de vorba imbratisati...ca nu vreau sa suferi...
...of...sunt atat de abatut acum, incat...
si sunt nervos pentru ca stiu cat iti pasa de mine...
si pentru ca te-am pierdut din nou...

Nu suport gandul ca nu voi stii nimic de tine, ca nu o sa imi dai nici un semn...nu pot crede ca asa ceva mi si ni se poate intampla...ca cea mai buna prietena a mea (chiar daca te iubesc) imi e departe...unde va fi sprijinul meu?

Si cate mai am de spus, insa nu imi dai ocazia...azi ai fost sincera, dar...nu mi-ai dat ocazia sa zic nimic...un monolog nu ma ajuta...nu suntem oare doi?

Cuvintele sunt spuse la cald...gresesc...

Acum simt cu adevarat ca TE IUBESC, chiar daca nu iti pasa...sau iar gresesc, chiar iti pasa...

Mesajul trist...

Ti-am simtit lipsa zilele astea, asa cum mi-ai spus si tu. Desi speram, ca de obicei, sa imi dezvolti propriile sentimente.
Nu mi-a fost dor mai mult ca oricand, dar m-am trezit asa, dintr-o data, ca intr-un vis, in mijlocul unei discutii gandindu-ma la tine. De ce eram acolo in momentul acela si nu cu tine? De ce ascultam vorbele altuia cand stiam foarte bine ca nu ma intereseaza si ca pur si simplu vroiam sa fug la tine? Dar, probabil, ma respingeai…
Sunt zile in care urasc ce mi (ni) se intampla. Sunt zile in care nu mai vreau sa stiu nimic de tine. Nimic.
Sunt nervos si as fi vrut sa te uit, asa, dintr-o data. Viata mea fara tine ar fi fost alta. Dar poate ca nici eu nu as fi fost ce sunt azi fara tine. Ieri te uram. Te uram atat de mult incat as fi vrut sa ma prefac ca te iubesc numai ca sa iti frang sufletul si sa te fac sa suferi. Te vedeam pierduta fara mine, neputincioasa si fara dorinta sa mai traiesti fara mine.
Si ma intreb de ce m-am indragostit de tine. Ma intreb asta acum, dupa atata timp, cand starea asta e atat de naturala pentru mine incat nu iti mai vad defectele. Nici pe ale mele. Cu atat mai putin, ale relatiei noastre frumoase.
Nu conteaza cum arati, cum vorbesti sau cum te imbraci. Pentru mine au contat acele momente cand fara sa vrei m-ai facut fericit. Fericirea e tot ceea ce caut. Poate de accea m-am indragostit fara drept de replica, desi la inceput nu stiam ca existi, desi te cunosteam. Ai reusit sa vezi in mine ceea ce am ascuns atat de bine atatia ani de atatia ochi curiosi incat m-am speriat la inceput… ti-am zis eu, sau ti-ai dat tu seama?
Ieri vroiam sa te uit, sa nu mai stiu ca existi. Azi imi dau seama ca poate viata mea ar fi mai pustie fara tine.
Ce e iubirea fara putina disperare? Cum sa fii indragostit fara sa suferi? De ce ma chinui? De ce esti atat de rece? De ce nu vrei sa vii inapoi? De ce pari acum fara sentimente? De ce, de ce, de ce…de ce…
Poate iti place mai mult suferinta asta oarba si total gratuita (macar cea a mea) decat fericirea de a fi impreuna cu cineva. Pentru ca imi dau seama din ce in ce mai mult ca imi complic viata degeaba. Ar trebui sa fug iar…definitiv.
De ce sa nu fiu niciodata sigur pe ce simti?Sau de ce sa ma ranesti pentru ca stii mult prea bine ce simt, iar eu nu stiu nimic despre tine?
Atatea intrebari fara raspuns...totusi, nu te pot uri, pentru ca....stii deja...



Amarat...

...nu pe tine, ci pe altii...de aceea te intreb ceva ca sa fiu dulce si azi...iti place ciocolata?

...sper ca da, pentru ca iti ofer...

Ultima speranta

Pe valuri de iubire
O viata te-as plimba
Prin nori de fericire
Cu tine as zbura

In vis de te-as atinge
As dormi o viata
Si-atunci sa ma trezesc
Cand imi vei da o sansa

Acum astept un semn:
Un zambet o privire
Sa stiu cand ma primesti
Sa-mi daruiesti iubire.